Veelgestelde vragen

Staat je vraag en niet tussen? We horen graag van je via het contactformulier of via de live chat rechtsonderin.

Over het algemeen is de beste periode om je 3D-scan te laten maken 33-36 weken. Uiteraard is dit afhankelijk van wanneer jij je zwangere lichaam het mooist vindt.
Het is 100% veilig om een 3D zwangerschapsscan te laten maken van je babybuik. Onze 3D scanners werken op basis van licht en wordt veelal gebruikt in de medische industrie.
Zeker niet, het is voor ons erg belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens je scan. We hebben voorbeelden op alle locaties staan van zwangerschapsbeelden met kleding of ondergoed zodat je een goed idee krijgt hoe dit er op een buikbeeld uiteindelijk uit ziet.
De 3D zwangerschapsscan zelf duurt slechts 2 minuten. De scanafspraak duurt ongeveer een uur. Tijdens je afspraak nemen we uitgebreid alle mogelijkheden en materialen met je door.

De prijs is vooral afhankelijk van het formaat en materiaal van je buikbeeld. Je vindt alle prijzen hier

Tijdens je afspraak maken we in 360 graden een scan van je zwangere lichaam. Uiteraard kun je niet wachten om het resultaat te bekijken, we laten je de ruwe scan dan ook gelijk na de scan zien.

Ja! We willen dat je blij bent met jouw zwangerschapsbeeld en eventuele onzekerheden over je lichaam mogen niet afleiden wanneer jij naar je buikbeeld kijkt.

Hadden onze spiegels maar dezelfde magische ‘touch-up’ knop die ons digitale nabewerkingsteam heeft. Maak hier dan ook vooral gebruik van, we hebben al zo’n 5000 vrouwen gescand, maar kunnen de dames die helemaal niets verzacht wilden hebben nog steeds op twee handen tellen.

Zeker niet, de foto’s op onze website zijn er om je een goed idee te geven van de mogelijkheden en alvast wat inspiratie op te doen.

Tijdens je scan afspraak nemen we alle tijd om uitgebreid samen de mogelijkheden te bespreken en kun je op je gemak alle voorbeelden bekijken.

De mogelijkheden voor onze zwangerschapsbeelden zijn echt eindeloos, daarom hebben we er voor gekozen online de prijzen te vermelden voor een standaard beeld zonder hoofd, benen en armen.

Klik hier om de uitgebreide prijslijst te downloaden.

Nee, op de scan zijn geen kleuren aanwezig. De scanner legt alleen de vormen van je lichaam vast. Eventuele kleurverschillen op je huid zal hij niet scannen. Het kan zijn dat je tatoeage wat opgezet/dikker is. Mocht de scanner dat wel vastleggen dan maken we dit weer mooi glad zodat je het op jouw beeldje niet zal zien.

Nee, je kunt de tape laten zitten. In de digitale bewerking kunnen we de tape weghalen.

Afhankelijk van de bewerkingstijd van de gekozen stijl van je beeldje moet je rekenen op een levertijd van ongeveer 3 tot 6 maanden. We hebben er heel bewust voor gekozen om geen enkel beeld zomaar uit de printer op te sturen. Dit houd in dat elk beeld met de nodige liefde en zorg wordt nabewerkt. Alles is handwerk, dit kan in sommige gevallen resulteren in een langere levertijd dan je van ons gewend bent. Mocht het langer duren dan zullen we je hierover altijd berichten.

Voor gegoten brons zijn we afhankelijk van het gietschema van de gieterij, waardoor de levertijd incidenteel een stuk kan oplopen.

0
    Winkelwagen