Gravida Newborn

Iedere jonge moeder kent de clichés: ‘Koester die eerste periode, voor je het weet zijn ze de deur uit’ en ‘Geniet er nog maar van zo lang het kan’. Misschien word je er soms moe van, maar moeders denken bij jou en je kleintje even terug aan de kraamperiode die voor hen alweer een eeuwigheid geleden lijkt. Een beeld met jouw newborn legt deze bijzondere en korte periode vast voor altijd.

Wij nemen tijdens een scan met moeder en kind altijd uitgebreid de tijd. Voordat we beginnen met scannen, nemen we onder het genot van een kopje koffie of thee alle mogelijke houdingen met je door. Het is tijdens de scan belangrijk dat je kindje zo stil mogelijk ligt, maar we begrijpen dat je baby niet altijd op commando slaapt. Daarom nemen we alle tijd samen en kunnen we digitaal veel bijwerken. Jij kent je kindje het beste, dus kies een tijdsblok waarin je verwacht dat je kleintje rustig zal zijn en de kans het grootst is dat hij of zij eventjes slaapt.

Met ons moeder en kind beeld leggen we niet alleen de liefdevolle band tussen moeder en kind vast, maar ook de tederheid en kwetsbaarheid van die kostbare kraamperiode. Het resultaat is een uniek en waardevol beeld dat voor altijd een prachtige herinnering zal zijn aan deze bijzondere tijd in jullie leven.

 

Let op: de newborn scans zijn mogelijk tot een leeftijd van 10 weken, is je kindje ouder? Neem een kijkje bij de beelden van Gravida Family.

Maak je afspraak of stel je vraag ♡

Wat leuk dat je interesse hebt in een beeld van jou met je newborn, we kunnen ons goed voorstellen dat deze eerste periode voor altijd wilt laten vastleggen! 

Heb je een vraag of wil wat meer informatie laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Laden...

Stel je vraag ♡

0
    Winkelwagen