Hoe wordt een 3D zwangerschapsbeeldje gemaakt?

Nadat je 3D scan is gemaakt in onze studio in Haarlem worden je scanbestanden doorgestuurd naar ons atelier. We printen hier zelf de mal van je buikbeeld en afhankelijk van jouw voorkeur wordt het geschuurd, gepolijst, gecoat of gegoten in echt brons.

Wij vinden het detail op je beeldje erg belangrijk, dit maakt het verschil tussen een zwangerschapsbeeldje en jouw zwangerschapsbeeld.

Het proces van het maken van jouw buikbeeld begint weliswaar bij de 3D scan, maar het grootste deel van het proces vindt achter de schermen plaats. Dit is de reden dat wij iedere stap van dit proces in eigen handen houden en zorgen dat ons enthousiaste team betrokken is bij iedere stap van het maken van jouw beeld.

Het maken van een blijvende, tastbare herinnering in de vorm van een beeld van jouw zwangerschap, is voor ons het mooiste dat er is

Wij passen de 3D scan van jouw zwangere buik digitaal aan naar jouw wensen. Dit betekent in 98% van de gevallen dat we de schaamstreek en benen verzachten, maar er is digitaal nog veel meer mogelijk.

We willen met onze buikbeelden dat je met liefde terugkijkt op je zwangerschap.

Zodra je digitaal model naar wens is wordt de mal geprint door één van de drie print nerds die ons team rijk is. Wanneer de mal van jouw zwangere buik beeld is geprint wordt het door ons team geschuurd, gepolijst, gecoat of brons gegoten.

Het is iedere dag een feest om oude ambacht te combineren met moderne technieken en te weten dat deze zwangerschapsbeeldjes voor altijd door jullie zullen worden bewonderd als symbool voor zo’n mooie periode in je leven.

0
    Winkelwagen
    Bij welke scanstudio wil je langskomen?