Prijslijst

Omdat wij onze beeldjes zelf modelleren, printen en op vakkundige wijze bewerken in ons atelier is hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd.
We werken met een 5-tal verschillende materialen uit de printer en bieden daarnaast extra mogelijkheden door het printen van mallen.
Heb je een materiaal of nabewerking in gedachten welke je niet terugvindt op onze prijslijst, aarzel dan niet om je idee met ons te delen. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en gaan niet snel een uitdaging uit de weg!

Maak je afspraak Zwangerschapsbeelden Borstbeelden Vader & moeder kind beelden

ZWANGERSCHAPSBEELDJES

Brons print


Onze brons geprinte beeldjes worden geprint in een basis van kunststof met bronspoeder en bewerkt in een stijl naar keuze

Veredeld – metalized

 

Standaard verzwaard en voorzien van een laag echt tin, koper of brons. Gekleurd en gepolijst naar jouw smaak.

Brons gegoten

Onze brons gegoten beeldjes worden gemaakt op basis van een geprinte mal, door onze bronsgieter gegoten en in ons atelier met veel liefde nabewerkt. Brons is een tijdloos materiaal en met deze beeldjes gaan je leven mee, om vervolgens door te geven aan de volgende generatie. ♡

Terug Maak je afspraak

BORSTBEELD

Buste

 

Het bustebeeld bieden we aan in geprint brons, staal, koper en in gegoten brons. De bustebeelden zijn inclusief alle nabewerkingen en inclusief een sokkel met pin.

Borstbeeld

 

Een borstbeeld met uitsnede zoals op de afbeelding is mogelijk in kunststof, hout, geprint brons staal en koper of in gegoten brons. Eventueel kun je er voor kiezen je beeld te laten maken met armen. Tegen een meerprijs kunnen we je beeld op een sokkel plaatsen.

Maak je afspraak Terug

Vader- & Moederkind beeld

 

Al onze vader- en moeder kind beelden en de borstvoedingsbeelden zijn van gegoten brons. Met deze beelden ben je er van verzekerd dat het je leven lang mee gaat en vervolgens kan worden doorgegeven aan de volgende generaties.
Alle nabewerkingen zijn bij de prijs inbegrepen en je beeld wordt kosteloos op een sokkel of pin naar keuze geplaatst. 

Maak je afspraak Terug