Zwangerschapsbeeldje Tilburg

Wanneer je de 3D scan voor jouw zwangerschapsbeeldje boekt in Tilburg word je warm en liefdevol welkom geheten door Liselore. 

Liselore biedt je in haar studio in Tilburg een persoonlijke ervaring en met haar ervaring zorgt ze ermee dat jullie samen tot het beste resultaat komen om jouw zwangere lichaam vast te leggen in de vorm van een buikbeeld. 

 

Locatie Tilburg stopt 
Met pijn in ons hart moeten we  mededelen het vanaf september helaas niet meer mogelijk is om een scanafspraak te boeken in Tilburg. Uiteraard verwelkomen we je heel graag op een van onze andere locaties, zijn deze te ver? Mail eventjes voor tips in jouw omgeving! 

“Net mijn beeldje binnen gehad! Prachtig! Allereerst heb ik m laten maken in Tilburg. De service en ontvangst was enorm prettig en persoonlijk. Het maken van de foto’s werd zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk gemaakt.”

- Wendy Peeters -

Studio in Tilburg

Studio

Scanruimte

Buikbeeld Brabant opties

Zwangerschapsbeelden Tilburg

Persoonlijke aandacht zonder in te leveren op kwaliteit. Doordat je in onze scan studio in Brabant voor jouw zwangerschapsbeeldje persoonlijke begeleiding krijgt van Liselore, die je alle opties voor de buikbeelden uitgebreid laat zien ben je gegarandeerd dat je de keuze maakt die het beste past bij jouw smaak en wensen. In ons atelier in Hoofddorp gaat ons team vakvrouwen vervolgens bezig jouw zwangerschapsbeeldje te bewerken, voor het 3D beeldje weer bij je terugkomt in Tilburg.

“Met 34 weken een 3D beeldje laten maken in Tilburg. De afspraak op zichzelf was al onwijs leuk; we zijn goed geholpen met het uitzoeken van het beeldje (zoveel keus!) en het maken van de 3D scan zelf vond ik heel bijzonder. Inmiddels ben ik bevallen van onze dochter en is het beeldje een hele mooie herinnering aan mijn zwangerschap en mijn buik. Het 3D beeldje heeft een mooie plek in onze huiskamer gekregen.”

- Lieke Matthijssen -

Waarom zwangerschapsbeeldje in Tilburg?

0
    Winkelwagen