Gedenken en herinneren

stilgeboorte - zwangerschapsafbreking

Veel te vroeg afscheid van je kindje. Wij kunnen nooit bevatten wat het met je doet om een kind te verliezen. Jullie tijd samen is veel te kort en er komt onwijs veel op je af. De herinnering is vaak het enige wat overblijft.

We helpen je graag jullie sterrenkindje te vereeuwigen in de vorm van een beeld.

Stilgeboorte

Wanneer welkom heten en afscheid nemen samen komen. Het is voor ons niet te bevatten hoe verschrikkelijk verdrietig het verliezen van je baby is. We helpen je graag bij het vereeuwigen van jullie baby in de vorm van een stiltebeeld.
We denken met jullie mee en nemen verschillende opties voor de 3D scan met je door. Het is zowel mogelijk jullie baby te scannen als jullie samen, in de vorm van een gezinsbeeld. Keuzes over materiaal en bewerkingen nemen we op een later moment met jullie door, het is nu enkel belangrijk dat de scan wordt gemaakt. Wanneer we bij je thuis komen hebben we alle spullen die nodig zijn voor de 3D scan. Als onze afspraak niet bij je thuis is, is het belangrijk dat er toestemming is dat wij langskomen. 

Voor meer informatie over stilgeboorte verwijzen we je graag door naar IMA afscheidszorg en Steunpunt Nova.

Voor meer informatie over de beelden en/of het maken van een afspraak kun je bellen met Jessica op 0625467730.

Zwangerschapsafbreking

Je hebt gehoord dat je kindje niet gezond geboren zal worden of misschien zelfs zal overlijden tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte.

We begrijpen hoe belangrijk een laatste wens kan zijn om een blijvend en tastbaar beeld te laten maken.

Het is mogelijk een beeld te maken van jouw lichaam zo lang jij jullie kindje nog bij je draagt, dit kan in de vorm van een zwangerschapsbeeld met, of zonder partner. Er zijn vele manieren om jou of jullie vast te leggen, we denken graag met je mee over de invulling. Je kunt voor een scan langskomen in onze studio, maar we scannen ook op locatie. Kies je ervoor om je baby na de geboorte mee naar huis te nemen dan kunnen we bij je thuis een scan maken van je baby of van jullie samen.

Wanneer we bij je thuis komen hebben we alle spullen die nodig zijn voor de 3D scan. Als onze afspraak niet bij je thuis is, is het belangrijk dat er toestemming is dat wij langskomen.

Voor meer informatie over zwangerschapsafbreking verwijzen we je graag door naar IMA afscheidszorg en Steunpunt Nova.

 

0
    Winkelwagen