Moeder en kind beelden

Iedere jonge moeder kent de cliché’s. ‘Koester die eerste periode, voor je het weet zijn ze de deur uit’, ‘geniet er nog maar van zo lang het kan’. Misschien word je er soms moe van, maar moeders denken bij jou en je kleine even terug aan de kraamperiode die voor hen alweer een eeuwigheid geleden lijkt. Een newborn- of borstvoedingsbeeld /voedingsbeeld legt deze bijzondere en korte periode vast voor altijd. We bieden onze moeder- of vader kind scans aan in Haarlem en Tilburg.

de afspraak

Tijdens een scan met baby’s nemen we altijd uitgebreid de tijd. We vinden het belangrijk dat zowel jullie als jullie kindje na binnenkomst de tijd hebben om te aarden.

Voordat we gaan scannen nemen we onder het genot van een kopje koffie of thee alle mogelijke houdingen met elkaar door.

Het is tijdens de scan belangrijk dat jullie kindje zo stil mogelijk ligt, maar we begrijpen dat je baby niet slaapt op commando. We nemen dan ook alle tijd samen en kunnen digitaal veel bijwerken.

Jullie kennen je kindje het beste, kies een tijdsblok waarin je verwacht dat je kindje rustig zal zijn en de kans het grootst is dat hij of zij eventjes slaapt.

0
    Winkelwagen