"Een gepersonaliseerd sieraad is als een verhaal om je hals; het vertelt wie je bent, waar je van houdt en waar je naar toe gaat."

Wat is er nou mooier dan gepersonaliseerde sieraden die jouw meest kostbare momenten vastleggen?  Wij maken dat mogelijk door moderne 3D scantechnologie te combineren met de ambacht van het gieten.  

Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsbedels, het eerste schoentje van je baby of zelfs de voetafdruk van je kleintje. Wij scannen het in en toveren het om tot een uniek sieraad dat niemand anders heeft. Zo draag je altijd een stukje van je dierbaarste herinneringen met je mee. Onze sieraden zijn speciaal voor jou op maat gemaakt en gegoten, zodat jij zeker weet dat je iets draagt dat helemaal bij jou past en dat je nergens anders zult vinden. 

Met onze scanner kunnen we de meest gedetailleerde en persoonlijke sieraden maken, waardoor je een uniek aandenken hebt dat je voor altijd kunt koesteren.

Bedelarmband 3D gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde bedel


Sterling silver 925

 

Bedel 3D voetje


Sterling silver 925

 

Bedelarmband set


Sterling zilver 925

 

Met liefde handgemaakt

24/7 Klantenservice

Stel je eigen sieraad samen

Speciale momenten vertellen jouw verhaal

Shop op collectie

Voetafdruk baby bedel
Bedelarmband gepersonaliseerd

Memories are special moments
that tell your story

#gravidajewels

@gravida.nl

Baargoud bedel zwangerschap

Zwangerschapsbedel


Sterling zilver 925

 

Sieraad persoonlijk bedels 3D scan

Bedelarmband gepersonaliseerd


Sterling zilver, 5 bedels

Bedelarmband 3D gepersonaliseerd

Bedel eerste schoentje


Sterling silver

 

Een gepersonaliseerd sieraad is als een verhaal om je hals

Lieve woorden

Bedelarmband 3D gepersonaliseerd

webshop offline

Lieve bezoekers,

Allereerst willen we jullie bedanken voor het ongelooflijke enthousiasme en de overweldigende reacties die we hebben ontvangen op onze gepersonaliseerde bedels. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen onze producten waarderen en graag bij ons willen bestellen.

Helaas moeten we je informeren dat onze webshop momenteel offline is vanwege de onverwacht grote vraag naar de bedels. We hadden niet kunnen voorzien dat er zoveel interesse zou zijn en we zijn blij verrast door het succes.

Ons team doet er alles aan om de kwaliteit van onze producten hoog te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de toenemende vraag. Om de levertijden niet verder te laten oplopen, hebben we besloten om de sieraden tijdelijk alleen op aanvraag beschikbaar te stellen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat elk sieraad met de grootste zorg en aandacht wordt gemaakt, zodat het aan al je verwachtingen voldoet.

We begrijpen dat dit enige vertraging kan veroorzaken en we bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. We willen benadrukken dat we er alles aan doen om zo snel mogelijk terug te zijn met een volledig operationele webshop. We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt bij het bestellen van onze gepersonaliseerde bedels.

Als je een sieraad wilt bestellen, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via het formulier rechts. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je bedel precies naar wens wordt gemaakt. We zullen je voorzien van alle benodigde informatie over prijzen, beschikbaarheid en levertijden.

Nogmaals willen we je bedanken voor je geduld en begrip. We waarderen je steun en kijken ernaar uit om binnenkort weer volledig operationeel te zijn. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

We beantwoorden graag je vragen of geven je een indicatie van de prijs en levertijd van jouw gepersonaliseerde bedel