Een zwangerschapsbeeldje is een herinnering voor het leven

Je zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Om deze speciale tijd vast te leggen, maken we een gedetailleerde 3D scan van je zwangere lichaam en zetten we dit om in een zwangerschapsbeeld.

Een tastbare herinnering aan jouw zwangerschap om te koesteren voor het leven.

Lees alles over het volledige proces van het maken van een zwangerschapsbeeldje op onze website. Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze buikbeelden.

Kies jouw stijl

Buikbeeld brons geprint met 3D printer

geprint

Veredeld buikbeeld brons

veredeld

Buikbeeld brons gegoten

gegoten

Handgemaakt in ons atelier

Nadat de 3D scan voor jouw zwangerschapsbeeldje is gemaakt bij een van onze scan locaties in Hoofddorp, Tilburg of Zwolle worden de bestanden van jouw buikbeeld doorgestuurd naar ons atelier. Ons fanatieke vrouwenteam werkt vol passie aan iedere stap in het proces van jouw zwangerschapsbeeld.

Lieve woorden

Boek je gratis scan

gratis scan

Je boekt een gratis tijdsblok van 20 minuten voor een vrijblijvende 3D scan in een scanstudio in Haarlem, Tilburg of Zwolle. Bekijk voor je afspraak vast wat foto’s op de website zodat we enkele voorbeelden voor je kunnen klaarzetten.

je bestanden

We slaan je bestanden een jaar lang kosteloos voor je op. Wanneer je na een jaar geen beeldje hebt besteld sturen we je een berichtje of we je bestanden tegen een meerprijs langer voor je op kunnen slaan of je ze liever laat wissen.

bestellen

Wil je je model laten verzilveren in de vorm van een van onze unieke zwangerschapsbeeldjes? Je kunt het gelijk online bestellen of een afspraak inplannen om alle materialen nog eens rustig door te nemen bij de locatie waar je gescand bent.

Laden...
Laden...

Volg ons @gravida.nl

0
    Winkelwagen
    Bij welke scanstudio wil je langskomen?