Gratis zwangerschapsscan

Die negen mooie maanden uit je leven komen nooit meer terug, maar laten we eerlijk zijn, het is niet bepaald de goedkoopste periode uit je leven.

De babykamer, een pretecho, een zwangerschapsfotoshoot, babykleding, luiers, babykleertjes, zwangerschapskleding.. je hormonen willen het allemaal, maar je portemonnee wordt hier minder blij van. We feel you!

Na een succesvolle actie op onze Instagram en het overweldigende aantal dankbare reacties hierop hebben we besloten dat we onze gratis zwangerschapsscans aan blijven bieden.

De afspraak

Hieronder vind je een beknopte uitleg van de scan. Let op dat je de juiste studio kiest.

Met de gratis scan hebben we het belangrijkste vastgelegd, jouw zwangere lichaam! Of je vervolgens een zwangerschapsbeeldje wil laten maken is uiteraard geheel aan jou. Tijdens de scan krijg je in ieder geval vast een mooie voorvertoning en kun je bovendien de buikbeeldjes vast in het echt bewonderen.

Let op: de gratis scan is korter dan een normale scanafspraak. Als je al weet dat je een beeld wil bestellen, boek dan een volledige afspraak zodat ze  in de scanstudio de tijd heeft om je te informeren over alle verschillende materialen en mogelijkheden.

Boek je gratis scan

gratis scan

Je boekt een gratis tijdsblok van 20 minuten voor een vrijblijvende 3D scan in een scanstudio in Haarlem, Tilburg of Zwolle. Bekijk voor je afspraak vast wat foto’s op de website zodat we enkele voorbeelden voor je kunnen klaarzetten.

je bestanden

We slaan je bestanden een jaar lang kosteloos voor je op. Wanneer je na een jaar geen beeldje hebt besteld sturen we je een berichtje of we je bestanden tegen een meerprijs langer voor je op kunnen slaan of je ze liever laat wissen.

bestellen

Wil je je model laten verzilveren in de vorm van een van onze unieke zwangerschapsbeeldjes? Je kunt het gelijk online bestellen of een afspraak inplannen om alle materialen nog eens rustig door te nemen bij de locatie waar je gescand bent.

Laden...
Laden...