Gratis zwangerschapsscan

De 3D scan van jouw zwangere lichaam is de basis voor jouw zwangerschapsbeeld. Wist je dat deze scan helemaal gratis is wanneer je een beeld afneemt?

Een beeld van je zwangere lichaam en je mooie babybuik is een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in je leven.

Voor de 3D scan kun je terecht op verschillende plekken in Nederland.

Staat er geen studio in jouw regio op de website? Neem vooral even contact op zodat we kunnen kijken of er een partnerstudio in jouw buurt beschikbaar is.

 

De afspraak

Alle scan studio’s waarmee we samenwerken worden gerund door vrouwen met veel ervaring met zwangere vrouwen. Het is daarom mogelijk dat jouw scan wordt gemaakt in een prechtecho of verloskundigenpraktijk, maar er zijn ook scanstudio’s die volledig zijn gericht op de zwangerschapsbeelden.

Bij wie je ook terecht komt, jij staat tijdens je scanafspraak op de eerste plaats! De afspraak duurt gemiddeld een uur, terwijl de 3D scan is gemaakt in 2 minuten. Er is naast de scan tijd om naar verschillende voorbeelden te kijken en je krijgt vast een digitale voorvertoning van jouw model. 

Voor een eindresultaat van hoge kwaliteit zijn er enkele digitale bewerkingen nodig na de scan. Daarnaast bespreken we jouw wensen. Denk hierbij aan het wegpoetsen van putjes (fijn he?!) en detail uit het schaamgebied te vervagen.

 Met de scan als basis, kunnen wij een uniek zwangerschapsbeeld maken dat jouw lichaam in deze bijzondere periode vastlegt.

Dus, of je nu een blijvende herinnering wilt creëren voor jezelf, of een uniek en persoonlijk cadeau wilt geven aan een dierbare, wij hebben de tools en kennis om jou te helpen bij het maken van het perfecte zwangerschapsbeeld. En het beste van alles is dat zowel de scan als de basis digitale bewerkingen gratis zijn wanneer je een beeld afneemt.

We snappen dat je misschien nog niet zeker weet of je een beeld wil bestellen, daarom kost de scan los 50,-. Maar geen zorgen, als je later alsnog besluit een beeld bij ons te bestellen, krijg je dat bedrag gewoon weer terug. Zo hebben we jou wel vastgelegd in deze mooie periode, maar kun je rustig beslissen of je een beeld wil en wanneer het je uitkomt dit te bestellen.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw zwangere lichaam scannen en ontdek hoe wij moderne technieken gebruiken voor een canvas om met traditionele ambacht en handwerk een unieke en blijvende herinnering kan creëren aan deze bijzondere periode in jouw leven!

Gallery

0
    Winkelwagen