Beeldje van jouw zwangere buik

Hoe voel jij je?

‘Wat ben je mooi!’. ‘Je ziet van achter niet eens dat je zwanger bent!’. ‘Een zwangere vrouw is het mooiste dat er is!’. Ongetwijfeld krijg je deze opmerkingen te horen, in duizend variaties en veel meer. Maar voel jij je ook zo? Niet iedereen blijkt even enthousiast over het maken van een beeldje van haar zwangere buik. Niet iedereen voelt zich zo mooi als de buitenwereld haar vindt en ik herken dit zó.

Waarom dan toch een beeldje van jouw zwangere buik?

We krijgen soms vrouwen die lang hebben getwijfeld om zich te laten scannen, omdat ze denken dat het confronterend zal zijn zichzelf in detail te zien. Je kunt je afvragen waarom ze het zichzelf aandoen toch te komen, wanneer ze soms zeggen zichzelf ronduit lelijk te vinden. Waarom dan toch je zwangere buik vereeuwigen in een beeldje? Ben je niet blij wanneer jouw lichaam weer ‘normaal’ is? Ik kan je vertellen waarom dit voor mij gold en waarom ik denk dat ik kan spreken namens onze onzekere klanten.

Nou daarom een beeldje van mijn zwangere buik

Ondanks het feit dat ik in 2 zwangerschappen ruim 30 kilo aankwam en de laatste een ruime 20 (netjes?) ben ik achteraf zó blij met mijn zwangerschapsbeeldje. Ik keek tijdens mijn eerste zwangerschappen niet graag in de spiegel. Ik liet de eerste zwangerschappen ook geen beeldje maken. Ergens voor de derde zwangerschap veranderde dit. Ik vond mijn lichaam tijdens de zwangerschap nog steeds niet mooi, maar ik wist dat ik heel anders terug keek op dit zelfde lichaam wanneer ik achteraf foto’s zou zien. De vorige zwangerschappen bewezen dit. Ik baal dat er niet meer foto’s zijn van deze zwangerschappen. Ik liet de derde keer dus ook een beeldje maken van mijn lichaam. Waarom moet jij een beeldje laten maken van jouw zwangere buik?

En daarom een beeldje van jouw zwangere buik


Wat was ik mooi! Wat ben jij mooi! Ik dacht soms dat mensen ronduit tegen me logen. Dat ze me zeiden hoe mooi ze me vonden omdat dit nu eenmaal is wat je tegen een zwangere vrouw zegt. Dat is niet zo. Mijn beeldje is perfectie. De beeldjes die we maken zijn perfectie. Het is toch een wonder dat onze lichamen in staat zijn een mensje te maken?! Het beeldje van jouw zwangere buik zal ook voor jou, onzekere dame, achteraf het mooiste symbool zijn voor het lichaam dat jouw mini mensje aan het bakken was.

PS.

Weet je nog die vrouwen die dachten dat het confronterend zou zijn zichzelf in 3D tot in detail te zien? Bij 9 van de 10 blijkt dit dus alles mee te vallen! Ons zelfbeeld in de spiegel is kapot dames, de scanner liegt niet.

0
    Winkelwagen