Zwangerschapsbeeldje Apeldoorn

Even voorstellen…

Wat leuk dat je op mijn scanlocatie in Apeldoorn langs wil komen! Als jij de gelukkige zwangere bent; van harte gefeliciteerd. En kom je een scan maken? Dan zul je mij zien!

Ik ben de eigenaresse van de 3D scan studio in Apeldoorn. Naast de scans ben ik ook werkzaam als gediplomeerd echoscopist bij een verloskundigenpraktijk.

Toen ik zelf zwanger was een aantal jaar geleden, heb ik een pretecho gedaan. Sindsdien ben ik verkocht. Dit wilde ik ook doen! Ik heb diverse opleidingen gedaan om mijn droom te verwezenlijken. En nu mag ik al geruime tijd dit vak uitoefenen. De 3D zwangerschapsbeelden zijn met dezelfde mooie doelgroep een enorm leuke uitbreiding van mijn werk.

Ik plan jouw 3D scan graag in via Whatsapp, gebruik hiervoor onderstaande knop.

Zie ik jou en jouw ongeboren kindje snel bij mij? Ik kijk ernaar uit!

Liefs,

Talitha

“Ongelooflijk ervaring! Talitha is een super leuke dame die de tijd neemt om je alles goed uit te leggen en te laten zien. Ze maakt de moment voor aanstaande moeder en vader extra speciaal.”

- Ophelia Smaal-Aliyeva

Studio in Apeldoorn

Zwangerschapsbeeldje Apeldoorn

Studio

Scanruimte

Buikbeeld Gelderland opties

Zwangerschapsbeelden Apeldoorn

Persoonlijke aandacht zonder in te leveren op kwaliteit. Doordat je in onze scan studio in Apeldoorn voor jouw zwangerschapsbeeldje persoonlijke begeleiding krijgt van Talitha, die je alle opties voor de buikbeelden uitgebreid laat zien ben je gegarandeerd dat je de keuze maakt die het beste past bij jouw smaak en wensen. In ons atelier in Haarlem gaat ons team vakvrouwen vervolgens bezig jouw zwangerschapsbeeldje te bewerken, voor het 3D beeldje weer bij je terugkomt.

Waarom zwangerschapsbeeldje in Apeldoorn?

0
    Winkelwagen