Zwangerschapsbeeldje Aalten

Even voorstellen…

Wat leuk dat je op mijn scanlocatie in Aalten langs wil komen! Als jij de gelukkige zwangere bent; van harte gefeliciteerd. En kom je een scan maken? Dan zul je mij zien!

Ik ben de eigenaresse van de 3D scan studio in Aalten. Naast de scans maak ik in mijn praktijk ook pretecho’s.

Door de variatie van echo’s, medisch en niet medisch en sinds kort dus de 3D scans voor zwangerschapsbeeldjes heb ik enorm veel plezier in mijn werk. 

Je kunt je 3D scan bij mij gratis inboeken via de agenda op mijn eigen website. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Zie ik jou en jouw ongeboren kindje snel bij mij? Ik kijk ernaar uit!

Liefs,

Simone

“Een hele mooie en bijzondere ervaring gehad! Ondanks dat ik niet uit Aalten kom en normaal in de buurt ga, kom ik hier zeker terug voor de goede service en leuke ervaring. Ik zou het iedereen aanraden, hele enthousiaste vrouw en super mooie foto’s! Echt top!”

- Ellen de Smidt

Studio in Aalten

Zwangerschapsbeeldje Apeldoorn

Studio

Scanruimte

Buikbeeld Achterhoek opties

Aalten

Persoonlijke aandacht zonder in te leveren op kwaliteit. Doordat je in onze scan studio in Aalten voor jouw zwangerschapsbeeldje persoonlijke begeleiding krijgt van Simone, die je alle opties voor de buikbeelden uitgebreid laat zien ben je gegarandeerd dat je de keuze maakt die het beste past bij jouw smaak en wensen. In ons atelier in Haarlem gaat ons team vakvrouwen vervolgens bezig jouw zwangerschapsbeeldje te bewerken, voor het 3D beeldje weer bij je terugkomt.

Waarom zwangerschapsbeeldje in Aalten?

0
    Winkelwagen