WIN EEN MOEDER EN KIND BEELD OP DE NEGENMAANDENBEURS

Het is weer tijd voor het leukste en grootste baby-event van het jaar! Van 15 tot en met 18 februari 2023 staan wij op de negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Kom langs bij onze stand 11.409 en schrijf je in voor de winactie! 

Zien we jou ook op de negenmaandenbeurs? 

DE NEGENMAANDENBEURS 2023

De negenmaandenbeurs is een leuke en opwindende ervaring voor zwangere vrouwen en moeders. Het is de perfecte gelegenheid om in contact te komen met de baby- en kinderbranche en te ontdekken wat er nieuw is op het gebied van producten en diensten. Bovendien kun je ook genieten van diverse demonstraties, shows en workshops, waardoor je je nog meer kunt verheugen op de komst van je kindje.

Je kunt ook deelnemen aan nuttige seminars en workshops waar je nog meer kennis kunt opdoen en praktische tips kunt verkrijgen. De negenmaandenbeurs biedt dus niet alleen informatie en producten, maar ook vermaak en ontspanning. Het is een unieke kans om je voor te bereiden op de komst van je kindje en te genieten van deze speciale tijd in je leven.

Kortom, de negenmaandenbeurs is een unieke en leuke ervaring voor zwangere vrouwen en moeders. Het biedt informatie, producten, amusement en netwerken op één plek. Als je zwanger bent, is een bezoek aan de negenmaandenbeurs zeker de moeite waard!

0
    Winkelwagen