💥💌 ZZP VACATURE💌💥

Als jonge moeder heb ik de afgelopen jaren ervaren dat het een voortdurende struggle is het (nieuwe) moederschap te combineren meer een carrière. Ook bij vriendinnen zie ik dezelfde tweestrijd terugkomen. 
Je hebt een leuke studie en/of en mooi cv opgebouwd, staat gevoelsmatig aan het begin van je carrière en wordt moeder, denkend dat je dit als energieke jonge vrouw er lachend naast gaat draaien. 

De realiteit is vaak dat je in een voortdurend conflict met jezelf belandt omdat voldoende tijd met je kind(eren) een volwaardige carrière én nog iets van een sociaal leven, of ja én je partner én het huishouden én de huisdieren én.. Oh well je snapt de strekking, in de praktijk blijkt je grotemensenleven lastiger te combineren met je carrière dan je dacht. Hadden we het bovendien al gehad over de kosten vd kinderopvang?😆

Zonder dat ik wil klinken als een wandelende Tellsell reclame denk ik oprecht dat we je als (jonge) moeder de ideale carrière kunnen bieden. Klinkt het goed je eigen uren in te delen, zelfstandig te werken met de vrolijkste doelgroep op aarde (zwangerschaps hormonen lijken ze altijd thuis te laten) én er nog een volwaardig salaris aan over te houden ook? Ik heb de eerste vacature online staan, nu onze test scan locatie in Zwolle goed blijkt te draaien. Woon je in de omgeving Zwolle kijk dan vooral even of het iets voor jou is of wanneer je iemand kent voor wie deze kans als geroepen komt, please share. 

Woon je elders in Nederland of België mààr niet in een straal van 80km van Zwolle of Hoofddorp en denk je dat deze vacature héél goed bij jou past? Neem even contact op via info@gravida.nl. 

De link naar de vacature staat in onze bio.

#momboss #vacature #zzpmama #vrijheid
💥💌 ZZP VACATURE💌💥 Als jonge moeder heb ik de afgelopen jaren ervaren dat het een voortdurende struggle is het (nieuwe) moederschap te combineren meer een carrière. Ook bij vriendinnen zie ik dezelfde tweestrijd terugkomen. Je hebt een leuke studie en/of en mooi cv opgebouwd, staat gevoelsmatig aan het begin van je carrière en wordt moeder, denkend dat je dit als energieke jonge vrouw er lachend naast gaat draaien. De realiteit is vaak dat je in een voortdurend conflict met jezelf belandt omdat voldoende tijd met je kind(eren) een volwaardige carrière én nog iets van een sociaal leven, of ja én je partner én het huishouden én de huisdieren én.. Oh well je snapt de strekking, in de praktijk blijkt je grotemensenleven lastiger te combineren met je carrière dan je dacht. Hadden we het bovendien al gehad over de kosten vd kinderopvang?😆 Zonder dat ik wil klinken als een wandelende Tellsell reclame denk ik oprecht dat we je als (jonge) moeder de ideale carrière kunnen bieden. Klinkt het goed je eigen uren in te delen, zelfstandig te werken met de vrolijkste doelgroep op aarde (zwangerschaps hormonen lijken ze altijd thuis te laten) én er nog een volwaardig salaris aan over te houden ook? Ik heb de eerste vacature online staan, nu onze test scan locatie in Zwolle goed blijkt te draaien. Woon je in de omgeving Zwolle kijk dan vooral even of het iets voor jou is of wanneer je iemand kent voor wie deze kans als geroepen komt, please share. Woon je elders in Nederland of België mààr niet in een straal van 80km van Zwolle of Hoofddorp en denk je dat deze vacature héél goed bij jou past? Neem even contact op via info@gravida.nl. De link naar de vacature staat in onze bio. #momboss #vacature #zzpmama #vrijheid
Translate »