FAQ – Veelgestelde Vragen 

 

Wat is de mooiste tijd voor de scanafspraak?

Hoewel het je hele zwangerschap mogelijk is de scan te maken, is onze ervaring dat het resultaat het mooist is tussen de 30 en 36 weken.

Mag ik tijdens de scan kleding aanhouden?

Zoveel mensen zoveel wensen, wanneer jij tijdens de scan graag wat (onder)kleding aanhoudt is dit uiteraard geen probleem. Er zijn meerdere beeldjes beschikbaar met voorbeelden hoe het eruit ziet wanneer je de scan met kleding aan maakt, je kunt hier tijdens je afspraak dus ook nog over beslissen. 

Hoeveel tijd zit er tussen de scan en het moment dat ik mijn beeldje binnenkrijg?

Afhankelijk van de bewerkingstijd van de gekozen stijl van je beeldje moet je rekenen op een leveringstijd van 8 tot maximaal 10 weken. Mocht het langer duren dan zullen we je hierover altijd berichten. 

 

Let op: Vanwege de Corona maatregelen lopen wij helaas achter op schema en is de levertijd tijdelijk verhoogd 10+ weken. 

Hoe kan ik betalen

Wanneer je je afspraak hebt geboekt via de website dan heb je de aanbetaling al voldaan. Tijdens je scanafspraak maak je de keuze uit de verschillende materialen en nabewerkingen. Je ontvangt je factuur binnen 48 uur na je scanafspraak en kunt deze naast een bankoverschrijving ook betalen met bijvoorbeeld Ideal of creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk contant te betalen tijdens je scanafspraak.