Onze winkel

Vanaf januari 2020 kun je ook bij ons terecht voor de mooiste baby- en kinderartikelen. Kom je bij ons langs voor een 3D zwangerschapsbeeldje of een Moeder-kind beeld? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop in onze winkel of in de webshop!

Shop nu

Bestsellers

merken

Follow us on Instagram

🌟🌟🌟 25 januari --- FREE SCAN DAY🌟🌟🌟
.
.
Morgen, 25 januari, tijdens de Smartlappendag in winkelcentrum @viermeren bieden we de mogelijkheid je zwangere lichaam gratis vast te komen leggen. .
Hoe, wat en waarom? 
De zwangerschap is een intense tijd waarin je voor veeeeel keuzes komt te staan waarvoor je vaak ook nog eens (diep) in de buidel moet tasten. .
Hoe lang je zwangerschap soms ook lijkt te duren, achteraf vlogen die 9 maanden zomaar voorbij en hoe zeer je je ook voornam iedere dag, week of maand een foto te maken voor een mooie collage, vaak komt dit er niet eens van (of ben ik hier de enige in?🙈) .
We begrijpen dat het maken van een zwangerschapsbeeldje vaak betekent dat je geen fotoshoot kunt doen of je moet kiezen op je wensenlijst voor de babyshower en bieden daarom graag de mogelijkheid je lichaam morgen vrijblijvend te komen scannen. .
We nemen na de scan je digitale model met je door en slaan je bestanden op, zodat je in de toekomst altijd nog een beeldje kunt bestellen. .
Ook leuk om te geven als kraamcadeau, op een verjaardag of andere speciale gelegenheden lijkt ons.
.
Mocht er morgen veel animo voor blijken, willen we graag vaker vaste 'gratis scan' dagen gaan inplannen. Je bent immers maar één keer zwanger van je eerste, tweede of tiende kindje🙃
.
Buiten de winkel staat een marktkraam met sale items eeeen als klap op de vuurpijl komt Dries Roelvink optreden in het winkelcentrum 😁 .
Tot morgen?
.
#driesroelvink #wateengezelligheid #9maanden #zwangerschapsbeeldje #zwangerinhaarlem #zwangerinamsterdam #zwangerschapsverlof
🌟🌟🌟 25 januari --- FREE SCAN DAY🌟🌟🌟 . . Morgen, 25 januari, tijdens de Smartlappendag in winkelcentrum @viermeren bieden we de mogelijkheid je zwangere lichaam gratis vast te komen leggen. . Hoe, wat en waarom? De zwangerschap is een intense tijd waarin je voor veeeeel keuzes komt te staan waarvoor je vaak ook nog eens (diep) in de buidel moet tasten. . Hoe lang je zwangerschap soms ook lijkt te duren, achteraf vlogen die 9 maanden zomaar voorbij en hoe zeer je je ook voornam iedere dag, week of maand een foto te maken voor een mooie collage, vaak komt dit er niet eens van (of ben ik hier de enige in?🙈) . We begrijpen dat het maken van een zwangerschapsbeeldje vaak betekent dat je geen fotoshoot kunt doen of je moet kiezen op je wensenlijst voor de babyshower en bieden daarom graag de mogelijkheid je lichaam morgen vrijblijvend te komen scannen. . We nemen na de scan je digitale model met je door en slaan je bestanden op, zodat je in de toekomst altijd nog een beeldje kunt bestellen. . Ook leuk om te geven als kraamcadeau, op een verjaardag of andere speciale gelegenheden lijkt ons. . Mocht er morgen veel animo voor blijken, willen we graag vaker vaste 'gratis scan' dagen gaan inplannen. Je bent immers maar één keer zwanger van je eerste, tweede of tiende kindje🙃 . Buiten de winkel staat een marktkraam met sale items eeeen als klap op de vuurpijl komt Dries Roelvink optreden in het winkelcentrum 😁 . Tot morgen? . #driesroelvink #wateengezelligheid #9maanden #zwangerschapsbeeldje #zwangerinhaarlem #zwangerinamsterdam #zwangerschapsverlof