Boek je afspraak

Plan snel en gemakkelijk je afspraak voor de scan in.
Zodra je een dag hebt uitgekozen wordt dit toegevoegd aan je winkelwagen en kun je overgaan tot het doen van de benodigde aanbetaling. De aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je uiteindelijk afrekent.

LOCATIES

3D scan Hoofddorp


Where the magic happens. In Hoofddorp worden al onze beeldjes gemaakt van A tot Z. Hier vind je ons atelier en printen we alle beelden en mallen op onze 3D printers. We hebben in Hoofddorp verschillende scan ruimtes voor zwangerschapsbeeldjes, borstbeelden, vader- moeder kind beelden en speciale bronzen beelden op aanvraag.
Je kunt hier niet alleen op afspraak terecht, we vinden het ook heel leuk wanneer je bij ons langskomt om te kijken naar het hele proces. Koffie en thee staan hier 7 dagen per week voor je klaar!

Let op: de aanbetaling die je maakt voor je scan krijg je uiteraard terug op de eindfactuur

Ouder & kind scan Deze beelden worden alleen aangeboden in gegoten brons. Bekijk voor het boeken van een ouder-kind scan onze prijslijst
Laden...

3D scan Tilburg

 

Puck kan niet wachten jullie te verwelkomen in haar studio in Tilburg! We zijn erg blij om te zien dat al zoveel vrouwen hun weg hebben weten te vinden naar onze nieuwste locatie. Laat je door Puck uitgebreid informeren over allle mogelijkheid.
Je kunt in Tilburg makkelijk en gratis parkeren voor de deur.

Let op: de aanbetaling die je maakt voor je scan krijg je uiteraard terug op de eindfactuur
Laden...

3D scan Zwolle


In Zwolle staat onze lieve collega Mirna klaar om je te scannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreekt ze uitgebreid alle mogelijkheden voor de scan en voor het materiaal en de nabewerking van jouw beeldje. Locatie Zwolle bevindt zich vlakbij het ziekenhuis en is daardoor makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op eigen terrein. 

Let op: de aanbetaling die je maakt voor je scan krijg je uiteraard terug op de eindfactuur
Laden...