Boek je afspraak

Plan snel en gemakkelijk je afspraak voor de scan in.
Zodra je een dag hebt uitgekozen wordt dit toegevoegd aan je winkelwagen en kun je overgaan tot het doen van de benodigde aanbetaling. De aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je uiteindelijk afrekent.

LOCATIES

3D scan Hoofddorp


Where the magic happens. In Hoofddorp worden al onze beeldjes gemaakt van A tot Z. Hier vind je ons atelier en printen we alle beelden en mallen op onze 3D printers. We hebben in Hoofddorp verschillende scan ruimtes voor zwangerschapsbeeldjes, borstbeelden, vader- moeder kind beelden en speciale bronzen beelden op aanvraag.
Je kunt hier niet alleen op afspraak terecht, we vinden het ook heel leuk wanneer je bij ons langskomt om te kijken naar het hele proces. Koffie en thee staan hier 7 dagen per week voor je klaar!

Laden...

3D scan Tilburg

 

Brand new! Na een hele succesvolle testperiode met thuisscans in Brabant mogen we nu van de daken schreeuwen dat onze nieuwste locatie per juli een feit is. Tilburg here we come, wij hebben er zin in.. jullie ook?!

Laden...

3D scan Zwolle


In Zwolle staat onze lieve collega Mirna klaar om je te scannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreekt ze uitgebreid alle mogelijkheden voor de scan en voor het materiaal en de nabewerking van jouw beeldje. Omdat ze zelf op het moment heeel zwanger is, scant ze tot haar verlof op een tijdelijke locatie in Staphorst. Vanaf 10 juli gaat haar verlof in en scannen we weer in Zwolle. Adressen ontvang je uiteraard na je reservering.

Laden...