Beeld zwangere buik

Leg het vast

Hoe bijzonder is het concept tijd tijdens je zwangerschap? Voor mij leek het moment totdat ik het van de daken mocht schreeuwen een eeuwigheid. Vervolgens kroop de tijd tot iedere echo, maar vloog het tegen het einde ineens weer voorbij. Tenminste, tot de 39 weken.
Hoe de tijd bij jou ook kroop- of juist voorbij vloog, volgens mij geldt voor iedereen dat die 9 maanden achteraf zo voorbij waren. Leg het dus vast! Maak foto’s, video’s, gipsbuiken of een beeld van jouw zwangere buik. Of doe het allemaal.

Wat past bij jou

De manier waarop je jouw zwangerschap vastlegt is enorm persoonlijk. Ik zie vaak de mooiste foto’s van zwangere vrouwen langskomen en vind dit zo waanzinnig mooi, maar het idee dat ik hiervoor een fotoshoot moest doorstaan hield me tegen. Het moeten poseren was mijn nachtmerrie. Sinds ik de zwangerschapsbeeldjes maak weet ik voor hoeveel vrouwen hetzelfde geldt.

Er blijken duizend- en één andere redenen te zijn waarom het juist een beeldje werd waarmee ze haar zwangere buik koos te vereeuwigen. De gipsbuik als mogelijk alternatief met stip op 1, want waar laat je die?!

Had ik maar

Hoe je jouw zwangere buik ook laat vereeuwigen, zorg dat er beeld van is. Door de hoeveelheid vrouwen waarvan we in de winkel horen ‘wist ik dit maar eerder’ of zelfs ‘was dit er in mijn tijd maar’ besef ik me vaak hoe waardevol het is op deze manier een beeld van je zwangere buik te kunnen maken.

Ongetwijfeld hoort de gemiddelde fotograaf of bodycaster niet anders, dus laten we vooral blij zijn met hoeveel mogelijkheden er tegenwoordig zijn je zwangere buik te vereeuwigen in beeld. Digitaal, op doek of zoals in ons geval. Wij vereeuwigen graag je zwangere buik in een beeld in kunststof, brons, staal of koper. Om voor altijd op terug te kijken.

0
    Winkelwagen