FAQ – Veelgestelde Vragen 

 

Wat is de mooiste tijd voor de scanafspraak?

Hoewel we vrouwen hebben gescand die de volgende dag zijn bevallen, raden we aan niet het risico te nemen dat je baby het van ons kan winnen 😉 Ideaal is de periode tussen 32 en 36 weken. Het is belangrijk dat je je goed voelt en jouw buik groot genoeg vindt. Voor een tweeling zwangerschap adviseren we je nog iets vroeger te komen.

Mag ik tijdens de scan kleding aanhouden?

Zoveel mensen zoveel wensen, wanneer jij tijdens de scan graag wat (onder)kleding aanhoudt is dit uiteraard geen probleem. Er zijn meerdere beeldjes beschikbaar met voorbeelden hoe het eruit ziet wanneer je de scan met kleding aan maakt, je kunt hier tijdens je afspraak dus ook nog over beslissen. 

Hoeveel tijd zit er tussen de scan en het moment dat ik mijn beeldje binnenkrijg?

Afhankelijk van de bewerkingstijd van de gekozen stijl van je beeldje moet je rekenen op een leveringstijd van 8 tot maximaal 10 weken. Mocht het langer duren dan zullen we je hierover altijd berichten. 

 

Let op: Vanwege de Corona maatregelen lopen wij helaas achter op schema en is de levertijd tijdelijk naar 12 weken.

Hoe kan ik betalen

Wanneer je je afspraak hebt geboekt via de website dan heb je de aanbetaling al voldaan. Tijdens je scanafspraak maak je de keuze uit de verschillende materialen en nabewerkingen. Afhankelijk van de locatie kun je pinnen, betalen met betaalverzoek/tikke, cash betalen of op factuur betalen.