Je eigen 3D scanstudio openen

Heb jij interesse in het openen van je eigen 3D scanstudio voor het verkopen van zwangerschapsbeeldjes? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het volledig ontzorgen en ondersteunen bij het openen van je eigen studio.

Niet alleen koop je de zwangerschapsbeeldjes bij ons in, wij bieden ook uitgebreide ondersteuning bij het leasen of aanschaffen van een 3D scanner. Ook voor het trainen in de 3D scansoftware en de materiaalkennis die nodig is om succesvol te zijn in deze branche ben je bij ons aan het juiste adres.

Pregnancy sculpture 3D

Jouw eigen bedrijf in zwangerschapsbeeldjes-
onze jarenlange kennis

Bij het openen van een 3D scanstudio is het belangrijk om te weten waar je aan begint. Wij kunnen je hierbij helpen door onze jarenlange ervaring en kennis met je te delen. Met onze productie van de zwangerschapsbeeldjes kunnen we je volledig ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op het leveren van hoogwaardige diensten aan je klanten.

Vanuit ons atelier werken onze vakmensen inmiddels al aan de beeldjes van 12 verschillende studio’s. Wanneer jij je eigen scanstudio opent kun je er voor kiezen onder je eigen naam te werken en enkel gebruik te maken van onze productie. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid je als zelfstandige aan te sluiten bij ons merk Gravida.nl, zodat je gelijk gebruik kunt maken van de bestaande traffic naar deze website. We bespreken de verschillende mogelijkheden voor het openen van jouw eigen 3D scanstudio graag met je. 

Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor het openen van je eigen 3D scanstudio voor het verkopen van zwangerschapsbeeldjes.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

let’s talk

Laat je gegevens achter en je hoort zo snel mogelijk van ons!